Fanfare i bladformat (Nr. 1-15)


↓↑

  Fanfares korte udgivelsesrække tyder på, at man i starten planlagde at kopiere stilen fra Dell Comics' Four Color-serie med et næsten uendeligt mix af titler og genrer. Denne politik varer til nr. 10.

Et blad med Sorte Maske og Tonto annonceres i nr. 9, men et redaktørskifte ændrer på tingene så Lassie i stedet tager over serien ud. Efter to års pause videreføres serietitlen dog med Den ensomme Rytter-stribehæfterne.

Serien byder på fine smagsprøver, hvoraf nogle kun får denne ene chance.
Alberto Giolittis to flot tegnede "Illustrerede Klassikere" indleder. De er lidt af et stilbrud i forhold til resten, bl.a. med både talebobler og tekst under billederne. De bærer heller ikke seriens logo.
  Samme tegners Sergent Preston flytter serien over i western-genren og vi får efterfølgende et eksempel på både Lone Ranger og de to eneste dansk-udgivne spin offs  om Tonto og Silver.

To andre internationale kæmpe-succeser er kilet ind blandt de første ni numre og debuterer for første gang i et helt tegneseriehæfte i Danmark: Lassie i nr. 5 og Turok i nr. 7. Begge får senere eget blad på andre forlag.

Fanfares indhold er usædvanlig tro mod originalerne. Det er hovedsageligt annoncer og en-sides artikler der varierer. Der ses f.eks. billed-annoncer for Coyote-bøgerne, Bob Moran, Prins Valiant, Robin Hood - alle fra fællesejede forlag.

Western Printing & Litographing Co. and Dell Publishing Co. USA