I februar 1957 præsenteredes i Legetøjstidende denne spændende danske producent af modelfigurer. Varesortimentet må have appeleret til alle raske drenge og en del er ret eneståede i Danmark.

Der var bl.a. et stort og særdeles spændende udvalg af ryttere og fodfolk fra US Cavalry og  Royal Canadian Mounted Police med mange detaljer og løse småting. Dertil kom forskellige køretøjer.

Som modstandere var der indianere og hertil mange flotte dele til en indianerlejr. Skala for Prærieserien er str. O, altså mindre end Reislers 55 mm. figurer.

Små soldater var også på programmet. De svinger lidt i størrelsen, men svarer godt til Reisler's 35 mm.-serie og kom ligeledes som danske soldater i khaki og grå. I præsentationen er de beskrevet som str. H.O.

Man bemærker også de farvestrålende æsker, som på siden var påtrykt beretninger fra virkelighedens forbilleder. Desuden må den nævnte spilleplan med spilleregeler være en nyskabelse.

JAG's figurer var i starten af metal. Efterhånden er man gået over til plast. Det bevirker at nogle figurer findes i begge materialer. Nogle vogne er udført delvist i metal og plast.

JAG's figurer nåede deres højdepunkt i slutningen af 50'erne og begyndelsen af 60'erne. Udbreddelsen var begrænset og man havde svært ved at efterkomme efterspørgslen. I dag ses de næsten aldrig hvor der ellers udbydes figurer til salg.Legetøjstidende februar 1957
(Fabrikantens efternavn staves korrekt: Alg)