Faxe koral fodboldbane (fortsat)
Faxe koral football board game (continued)

 

Sep. 2023
Tillæg til "Fodboldbanen 1" fra marts 2018

     
 Spillet kom i en brun kuvert, som ses her th. med komplet indhold, som beskrevet i spillereglerne. Spilleplade, bold (gul loppebrik), terninger, mål (kartonstrimlerne) samt arket med reglerne. Poststemplet er dateret 25.10.1973.

Derunder ses en konstruktiv løsning på problemet med at fodboldmål uden net er no goal. Når loppebrikken i fuld fart fortsatte ud over baglinien, kunne det være svært at afgøre, om kuglen var inden for rammen eller ej.

De spinkle mål var svære at holde på plads og fantasifulde løsninger blev taget i anvendelse. Målstolperne her er forstærket med ekstra pap, i et andet tilfælde med tændstikker. Banen kunne med kæmpe fordel tapes fast til bordpladen.

To fynske drenge, Jens og Svend fra Næsby, har spillet så mange Koral fodboldkampe på bl.a. denne bane og drukket så mange sodavand, at lektielæsning forekommer at have været en bibeskæftigelse i perioden ☺

Ud over kapselsamling, turneringsresultater og kampreferater, blev der endda ført årlige lister over spillerne i de tre højst rangerende klubber, der ikke var en del af Koral fodbold: KB, Randers Freja og Vanløse. Sidstnævnte var jo i stærk fremdrift i 1972/73.

     
       


"

... maskinskrevne resultater og stillinger fra flere divisionsturneringer, pokal-turneringer og landskampe, som jeg og en nær ven må have haft en masse gode stunder med at gennemføre
  - Jens T.

"

 


© Faxe Bryggeri 1972